zondag 6 januari 2013

Over soldekes doen

Ha ! Begin januari (& juli) : mijn favoriete tijdstippen om te gaan shoppen, want SOLDEN ! Ik hou van solden ! Koopjes doen ! Heerlijk om de dingen die nog op het kerstlijstje stonden gewoon zelf te kopen, maar nu met een fikse korting. Win - win situatie, toch? 

Hieronder de buit ... 


Deze heerlijk leuke pyjama stond op het kerstlijstje, maar nu dus gewoon zelf gekocht in de solden bij de Women's Secret. 

Winter ! Dat betekent de voeten warm proberen te houden. Zeker met een job waar je uren aan een stuk buiten moet doorbrengen. De lange kousen kocht ik ook in de Women's Secret. De andere sokken in de C&A. 


In de kleerkast hangt een identiek hetzelfde rokje als de legging van hierboven. Ik hou van de kleuren en van de patroontjes die er in verwerkt zijn, dus ik kon deze legging niet laten hangen ... Om 'm te dragen waarvoor hij eigenlijk dient : als legging voor onder een rokje, vind ik hem net iets té, maar het is de perfecte outfit om 's avonds op de bank te hangen of om in te slapen tijdens koude winteravonden.  
Ik zocht ook al lang een kleine rode handtas en bij deze gevonden in de solden. 


Het linkse rokje kocht in de L&L (Lola & Liza ) en is van de collectie Zoë Loveborn. Wat een héérlijke collectie heeft die laatste toch altijd .. Meer moois van Zoë Loveborn : hier 
Het rechtste rokje kocht ik in de Kringwinkel van Houthalen. Kringwinkels vind ik te gek, maar kleding die ik mooi vind, vind ik er eigenlijk zelden. En als ik al eens iet mooi vind, is het ofwel veel te klein ofwel veel te groot ... Tot ik dit rokje zag hangen ... Liefde op het eerste zicht. Ik moest spontaan aan de hoes van de plaat van Mark Lanegan's Blues Funeral denken toen ik het zag hangen. Het lijkt er echt sprekend op ! ( kijk en vergelijk ) En wat bleek ook nog, de perfecte maat ! En super hanig Ik besloot het rokje dus mijn 'Mark Lanegan rokje' te dopen. Omdat basic kledingstukken altijd van pas komen, een gestreept truitje uit de H&M. Ben de laatste tijd nogal into 'bordeaux' / 'wijnrood' (zoals ge wilt) dus deze mocht mee naar huis. 
Deze truitjes kocht ik eigenlijk al voor de officiële solden, dus met de welbekende 'koppelverkoop'. Dat was mooi meegenomen, want ik kon écht niet kiezen tussen deze twee ... En de wet zei me dat als ik ze wilden kopen aan het prijsje wat het etiket aangaf, dat ik ze allebei moest kopen. Probleem opgelost. Simpel toch ... 


In de Hema nog een waardebon opgekocht die we enkele maanden geleden kregen met de verhuis. (Geen solden, maar gewoon leuk om spullen te kopen en aan de kassa de bankkaart niet te hoeven boven te halen.) 
En ja, ik was in een 'gele' bui. "Yellow" van Coldplay kan hierbij perfect gedraaid worden ... 

________________________________________________________________________________En op zes januari draait deze na al de jaren nog steeds voor u : Omdat ik u niet vergeet.Geen opmerkingen: