vrijdag 27 december 2013

drukke tijden ... huis kopen, wettelijk gaan samenwonen, tien jaar liefde

Het zijn drukke tijden : 
De voorbije feestdagen en de feestdagen die nog moeten komen, voltijds werken, het huis en de werken die daar binnenkort in gaan beginnen, de voorbereidingen voor die werken : vakmannen (chappers, elektriciens, 'chauffagemannen', ....) contacteren, offertes opvragen. Nadenken over de inrichting van het huis, nadenken over kleuren van verf en behangpapier, nieuwe vloer kiezen, enzoverder enzoverder, ...
Er gaat nog heel wat werk zijn, maar we kijken er naar uit.
Eens alles achter de rug is, gaan we héél content zijn met ons eigen Nest !
 
 
 
Dat uitzicht vanuit de living (en de zetel) ga ik binnenkort héél snel gewoon zijn ... :)
 
In de tussentijd hebben meneer P. & ik ook ons tien jaar samen zijn gevierd en zijn we wettelijk gaan samen wonen (omdat dat wel eens tijd werd ... :) ) 
Ook fijn : op mijn werk wordt wettelijk samenwonen gelijkgesteld aan het huwelijk en krijg ik hiervoor vier (4 !) extra verlofdagen. 
Hoera ! Dubbel feest !

 

 ❧ ➏ / ➊➋ / 2003 ❧ 
➓ (!!!) years ago I fell in l♡ve with the ( ✘straight edge ✘ ) boy at the punkrock / hardcore show. ツ 


★ "You and I, see us shine." ★

 To ∞ and →


Tien jaar geleden, op een schone 6 december avond in 2003 leerde ik de liefde van mijn leven kennen. We leerden elkaar kennen in een klein & gezellig lokaal jeugdhuis; 'Club 9' in Koersel. 
Daar speelde toen o.a. de band 'Circle'. Die band bestaat ondertussen al lang niet meer, maar toch zal ik hen áltijd associeren met die schone avond op 6 december. We genoten samen van goeie muziek en de optredens. We raakte aan de praat. We dronken Cola's en Fanta's (as straight edge kids do best ✘✘✘). We bleven aan de praat. We hielden contact. We stuurde lieve brieven en sms'en. Een week later spraken we opnieuw af op een volgende punkrock show. 
En ... Tien jaar later genieten we eigenlijk nog steeds van dezelfde dingen en wordt de liefde steeds groter & groter. 
De liefde van mijn leven. Ik kwam hem tegen op een punkrock show. ❥
Tien jaar liefde. 
De beste tien jaren van mijn leven.  
Jullie hebben er waarschijnlijk allemaal geen snárs aan, maar ik deel het toch ... 
Hopeloos romantisch als we zijn, reden we op 12 december speciaal naar 'onze' plek waar het tien jaar geleden allemaal 'echt' begon ... 
Op die plaats, aan die kerk stonden we tien jaar geleden ook. Na het einde van een lokaal klein festivalletje, Rio Rock stonden we te wachten op onze taxi's a.k.a. de mama & de papa die ons kwamen halen en thuis brachten van een fijn feestje. 
Grappig verhaal : de papa van mijn liefke moest van redelijk ver komen om mijn lief te komen halen en kende de buurt niet of nauwelijks. Mijn lief sprak met de papa af dat hij buiten aan de kerk op hem zou wachten. Ik kende de auto van de pa van mijn lief natuurlijk nog niet omdat we welgeteld slechts enkele uren een koppel waren. Een blauwe Ford reed meermaals voorbij en inderdaad : dat bleek de papa van mijn liefke te zijn. Máár : hij zag ons niet onmiddellijk staan en had ook geen gsm bij. Mijn lief kon hem dus niet bereiken. En andersom ook niet. Conclusie : de papa van mijn liefke is boos terug gedraaid met de auto en is terug naar huis gereden. Zónder mijn lief. Het regende pijpenstelen en daar stonden wij dan, samen onder een paraplu te wachten op een taxi die we juist voor onze neus hadden voorbij zien rijden ... 

Dat verhaal wordt tien jaar later nog regelmatig boven gehaald en ondertussen kan ook de papa van het lief er hartelijk mee lachen. 
(Al was dat was die bewuste avond wel eventjes anders haha ... )

 Rio Rock 2003 : Tijdens dit fijne feestje werd het officieel 'aan' met mijn liefke ! En sloeg de vonk over.

 

5 opmerkingen:

Mumendemiekes zei

jullie zien er gelukkig uit! proficiat met het huisje dat het een gezellig nestje wordt

http://mumendemiekes.blogspot.be/

△▽ TiNE ▽△ zei

Mumendemiekes :Oh, dank u, dat is een mooi compliment :)

Fijne zondag !

GUILLAUME HOME zei

Proficiat!

△▽ TiNE ▽△ zei

GUILLAUME HOME Dank u ! :)

Samantha zei

Mooi huisje gefeliciteerd!