dinsdag 7 januari 2014

... over de start van de werken in de nieuwe casa ...Zozo, we zijn ondertussen alweer een week verder in het nieuwe jaar 
en het nieuwe jaar is hier ook gestart met de werken in onze nieuwe casa.

We zijn momenteel al volop aan het werk met overal behangpapier af te trekken, dan moet er vloer uitgebroken worden, dan moet er vloer geschuurd worden, dan moet de elektriciteit vernieuwd worden, dan moet er gechapt worden, dan moet er vals plafond gestoken worden, dan moet er gasleidingen getrokken worden, dan moet er geverfd worden, dan moet er nog dit en dan moet er nog dat ....
Enfin nog werk genoeg ... 
Maar dat gaan we natuurlijk niet allemaal zelf (kunnen) doen, dus dat komt hopelijk wel allemaal goed en we hebben helpende werkhanden, dus .... komt in orde ...  binnenkort ! :)

Er gaat toch wel wat meer werk zijn dan dat we eerst voorzien en gedacht hadden, maar dat is meestal wel zo ...
Wanneer we effectief gaan verhuizen is nog de vraag. We dachten eerst aan 1 februari, maar dat feestje gaat niet door gaan aangezien er toch nog vanalles moet gebeuren en het is ook wachten op de stielmannen die ook een drukke agenda hebben.
Dus, we zien wel ...  In de tussentijd is het dan maar huren en lening afbetalen, maar dat gaan we natuurlijk ook geen maanden meer aan een stuk doen en eind juni moeten we hier sowieso weg. 

WORK MODE : ON ! 
1 van de 4 kamers boven. Retro en seventies ... 
much ! 

De kast hebben we gekregen !
In een leuk kleurtje verven, enkele pronkstukken er in en klaar ! 
Ik hou jullie op de hoogte :)


Dit wordt onze slaapkamer ... Effe pauzeke pakken ... :)


Als er er op een zondag gewerkt wordt, doen we het goed ...


Wasgebezigdaaraandoenvanboven ?!?Als er er op een zondag gewerkt wordt, doen we het goed ...  

 

1 opmerking:

Eva C. zei

Woohw, dat behang is echt vet! En die lamp :O