dinsdag 21 mei 2013

over een lang Pinkerweekend ...

... met gaan shoppen (in Hasselt), gaan eten (in de Florian, Hasselt), de volgende dag gaan rommelmarkten (in Zwartberg, Genk), gaan shoppen (Genk), de volgende dag opnieuw gaan rommelmarkten (in Kanne, Pinkster rommelmarkt) en gaan outlet shoppen (in Maasmechelen Village). Well, well .... that's how I like ... :) 
 Zaterdag gaan shoppen dus, in Hasselt. Nieuw vriendje. Voor koekjes. Verder een blauwe kleedje gekocht, op de foto hieronder. Met de Nikes op het blauwe kleedje. (Fashion police, aka the boyfriend says I can't go out like this ...) 
's Avonds gaan eten in 'De Florian' : jammie, jammie. Verse pasta met vier kazen. Met een buik die op ontploffen stond toch ook nog een dessertje er bij: chocomousse'je (ahum, hele pot ...) die ik bijgevolg heb moeten laten staan. (Tine die haar dessert niet op krijgt, schrijft het op een briefke ...) 
We zijn ook op zoek gegaan naar de King Kong Coffee (en gevonden, helemaal zo moeilijk niet, alleen ging ik 'm daar nooit zoeken) want die stond al lang op 't lijstje. Maar helaas al gesloten om 18u, dus het zal voor een volgende keer zijn. 


Op zondag gaan rommelmarkten in Genk, Zwartberg. Het was zelfs een aangenaam weertje ! De buit : twee boeken voor 50 cent het stuk, vijf kleine Acropal bordjes voor 10 cent 't stuk en dit leuk gezelschapsspelletje. Er stond ook een heel erg leuke schommelstoel in een mooi blauw pastel kleurtje, maar toen we voor vertrek hiervoor wilden terug gaan om 'm op te pikken, was hij reeds verkocht ... (sad panda !)


 In de late namiddag nog een kort fietstochtje gemaakt en een ijsje gaan eten. De eerste (officiële) van het jaar van 't Keysel Creymke. Jummie, jummie !


 

 

 De volgende dag : opnieuw een rommelmarkt(je). (Wel, wel ... zo mogen mijn weekends altijd zijn ...) Deze keer wel een kletsnatte. Het regende en dat heeft het eigenlijk heel de tijd blijven doen. Toch heel veel volk in Kanne. Jammer dat veel spullen verdoken zaten onder dekzeilen zodat het wel wat moeilijker was om iets leuks te vinden. 
Ik heb even stil gestaan bij een girafje & olifant van Tupperware, maar vriendjelief was niet meteen verkocht en het setje van drie was nog best prijzig (15 €) en er ontbrak een staartje van meneer giraf. Aw ... 
Eigenlijk was er best veel antiek te vinden, wat voor ons wat minder interessant was. Uiteindelijk kon vriendjelief wel zijn slag slaan: hij vond het kookboek 'De Zilveren Lepel' voor 25 € (normale prijs in de winkel: 45 €), zo, zo, vriendjelief ook blij ! Die kan zich weer vrolijk laten gaan in zijn keuken (en ik smullen ;) ).   


Na de rommelmarkt gaan outlet shoppen in Maasmechelen Village. (hooray for outlet shopping !) Vriendjelief vond shoenen. Bij 'Van Lier'. All classy ! Blue Suede Shoes. I like ! Belachelijk goedkoop. Gewone verkoopprijs: 174,90 €. Outlet prijs (met 'private sale korting' ... ja, ik voelde me even queen of village hoor met zo'n persoonlijke korting, haha. Schrijf je in op de mailinglist van Maasmechelen Village en ze houden je op de hoogte van allerlei acties, inclusief 'private sales' als deze van afgelopen week.) Enfin, ik was bezig over de outlet prijs, juist ... Die was dus nu 63,20 €. Dat maakt een korting van 111,70 €. Zelfs mijn vent vindt shoppen op deze manier leuk !
De Nike outlet is in Maasmechelen Village één van mijn favorieten. (Naast o.a. Marlies Dekkers, maar daar stond zooooveel volk aan te schuiven aan de paskamers dat ik geen zin meer had in passen. Toch weer mooi'tjes zien hangen daar. Nog eens terug gaan in de solden.) Enfin, de Nike store dus. En deze beauties dus he. De 'WMNS DUNK SKY HI' Welcome home darlings ! Ook deze behoorlijk goedkoop kunnen meenemen; normale verkoopprijs 120 €, nu gekocht voor 53 €. En we gingen dus beiden happy, happy huiswaarts !

 


Wa denkt ge, geslaagd weekendje ? Ik think yes ! 


1 opmerking:

Korting shoppen zei

Eenvoudig aan het punt en informatieve je manier van uitdrukken van gedachten inspireert me veel ...