zondag 26 mei 2013

over couscous (kr)eten en rommelmarkten ...

Rommelmarkten! Vandaag op enkele kilometers van thuis: Diepenbeek Ganzenbroekstraat. Ik keerde zeer tevreden terug! Het was weer sleuren om alle zakjes tot aan de auto te krijgen én nog eens terug gaan om iets op te pikken wat ik echt niet meer alleen gedragen kreeg ... :) hihi, goed geslaagd dus. En ohja, een mama en haar kindjes gaven gratis van die super lieve kleine kittens weg. Dat kleine meisje kwam met drie van die kleintjes op haar arm naar mij gelopen, keek me aan vroeg dan : "Wil je graag een poesje mee naar huis nemen. Je krijgt ze gratis." Awtch ... Toch maar nee gezegd he ... Awtch.

Enfin, hieronder de rommelmarkt buit: 

Dé vondst van de dag was deze Fisher Price 'Play Family Garage'. Plots stond hij daar voor mijn neus. Ik vond 'm in een super gezellige garage (dat moest voorbestemd zijn ...) van een koppel die al hun spullen daar hadden uitgestald. Voor een luttele 2€ ! Mijn zondag kon toen al niet meer stuk ! Het niet helemaal dezelfde als die ik in gedachte had (die heeft een houten oprijvak en de bovenkant ziet er ook anders uit, maar voor dat geld kon ik hem niet laten liggen ...) 

Garage Fisher Price vondst had wel een zéér grondige poetsbeurt nodig, want die zag er eigenlijk echt niet uit toen ik 'm kocht en mee naar huis nam. Maaaaar na een hele tijd hard schrobben, blinkt hij als een pareltje. Helemaal klaar om allerlei blitse auto's te ontvangen.

Houten puzzel (vier verschillende, langs de vier verschillende kanten) in transparant doosje : 2 €
Pop-up boekjes Aladin en Sneeuwwitje: 1€ het stuk.
 


Geen enkel idee wat deze vrolijkheid eigenlijk precies moet voorstellen of waar het juist voor dient, maar het zag er gewoon plezant uit. Gekocht in dezelfde garage trouwens als waar ik de Fisher Price garage vond. Alle vrolijkheid voor 50 cent.Poppenkast poppen omdat die gewoon altijd leuk zijn ! Deze vijf poppen gekocht voor 1,5 € met zelfs nog een fluo oranje mandje er bij.

Kleedjes. Voor de kindertjes van ooit. Al deze kledingstukken gekocht in (nog steeds dezelfde) garage. Alles samen voor 1,5 €, zottekes toch ?


Twee drinkbekers van Pluk van de Petteflet omdat die er gewoon zo lief stonden te staan. 1 € 't stuk.Kijk alhier, dé perfecte combinatie: Arcopal en cherrie'kes ! De beiden Arcopal tasjes met onderzetbordje voor 2 € gekocht. De waterkan met de kersjes voor 1 € gekocht van een lieve dame die me vertelde dat dit er 'helemaal iets voor mij' uitzag.Kleedje voor 4 € en een ketting met appeltje voor 50 cent. 
3 euries, LP Pat Benatar  ♫ ♪
Namiddag: couscous gaan eten met een lieve collega. Was gezellig en lekker. De koekjes als nagerecht meegenomen voor thuis.
Gezellige zondag geweest dus ! Hopelijk die van jullie ook ! 

Tine


Geen opmerkingen: