vrijdag 22 maart 2013

en nog eens over Kringwinkel liefde

Omdat we toch bezig zijn, hieronder nog een post met detail foto's van hetgeen ik kocht tijdens de retro-actie afgelopen zaterdag in de Kringwinkel. Wat een schone dag ... 

 Rood potje met schoon motiefke. Bij thuiskomst bleek dat het een potje was met onderzetters in. Helaas nog maar één onderzetterke dat er in zat.

Nog zoiets, nog geen idee waarvoor ik het ga gebruiken, maar het rood was zo schoon bij de rest van de pottekes. Ik denk eigenlijk dat het iets is om eten (koekjes, ...?) op te serveren. We zullen zien ...Voorraadpotje en twee Gulf glazen. Perfect match, toch ? De glazen toevallig in de vitrine kast staan wanneer ik aan de kassa stond om af te rekenen. Ander leuk 'appel spul' zag ik reeds naar buiten gedragen worden om 10u15.

Dit even tussen door : collectie Gulf en 'appel aanverwanten'. Omdat die vrolijkheid en de patroontjes me gelukkig maakt. Alles (buiten de zwarte plateau) gekocht in de Kringwinkel.Fisher Price schooltje ! Blij ! En nog zo mooi en proper. Lijkt wel of er bijna nauwelijks mee gespeeld is. (Kan toch niet ?!?) Alle attributen en mannetjes waren er ook nog bij. Blij, blij, blij !  Mandje. Met bloemekes. Voor bloemekes. Voila, het plaatje klopt.


Geen enkel idee wat het eigenlijk precies is, maar de prentjes en de kleurtjes waren zo leuk.

 Ovenschotels. Om te bakken op z'n 70'ies.


 Lamp voor boven de keukentafel.
En hier volgt het servies. Veel te veel servies ...
 
 
Een sjakos voor mezelf. En kleedjes en aanverwanten voor de kindertjes van ooit :


En ... kleedjes voor mezelf. Alstenblieft. Dankuwel.


Geen opmerkingen: