woensdag 2 januari 2013

Over terugblikken op de voorbije (f)ee(s)tdagen

Nu de drukste feestdagen achter de rug zijn, even de tijd nemen om terug te blikken op de afgelopen (feest)dagen ... 

Ik ben onder de gelukkige die twee weken verlof had / heeft en heb met volle teugen kunnen genieten van de gezellige dagen en alle voorbereiding daar voor : kerstboom zetten, een shitloads van lampjes hangen, heel veel kerstkaartjes schrijven, cadeautjes kopen, cadeautjes inpakken ("wrapping gifts is half the fun!"), samen in de keuken staan, ...


 

Er was zelfs heel even (heel veel) sneeuw wanneer ik de kerstverlichting aan het ophangen was ! De witte vlokjes dwarrelde gretig naar beneden en wanneer Smith & Burrows met hun engelengezang door mijn boxen klonk, was het plaatje echt compleet ... Dat was echt zo'n moment van 'slow down, take a deep breath, capture this moment and be grateful.

Verder hebben vriendlief en ik knus & gezellig binnen gezeten met het stoofje aan en hebben we eindelijk (!) wat quality time voor ons beiden gehad. (Dit was vriendlief zijn eerste échte vakantie in járen ... Even tijd nemen om daar van te genieten dus.) 
Wat nog gedaan ? 
Uiteraard : lekker (en veel) gegeten, gezellig samen zijn met de familie en natuurlijk : cadeautjes geven en uitpakken ! 

En New Years Eve ? Die zag er bij ons zo uit : Geen opmerkingen: